Delavnica LEGO SERIOUS PLAY – Opolnomočenje zaposlenih

Delavnica LEGO SERIOUS PLAY – Opolnomočenje zaposlenih je bila namenjena iskanju idej, kako opolnomočiti zaposlene v podjetju.
Udeleženci so s pomočjo lego kock iskali rešitve, kako v podjetju prenesti več odogovrnosti na zaposlene.
Delavnica je bila namenjena tudi razumevanju tega, kaj pravzaprav pomeni opočnomočiti druge in delitvi mnenj, kako vsak od udeležencev vidi opolnomočenje v podjetju. Razmišljali in pogovarjali smo se o tem, katere pozitivne vplive želimo doseči in katere so največje priložnosti novega načina dela v podjetju.

Delavnica LEGO SERIOUS PLAY (LSP) je primerna za reševanje različnih izzivov, ki so lahko vezani na iskanje skupnih rešitev, poenotenje mnenja ali pa s pomočjo delavnic omogočimo udeležencem globlje razmišljanje, razumevanje ali pa identifikacijo konkretnega izziva. Delavnice omogočajo:
– Bolj jasno komunikacijo, saj moč govora ni tako pomembna. Metoda omogoča vsakemu posamezniku izraziti misli in pogled, poslušalcu pa ponuja možnost razumeti in zapomniti si, kar je bilo povedano.
– Skupno razumevanje: metoda LSP privede do močne skupne povezanosti, saj pojasnilo vsakega modela slišijo vsi udeleženci
– Širok spekter različnih odgovorov: posameznik oblikuje odgovor, preden sliši odgovore drugih, zato drugi ne vplivajo na posameznika
– 100% prisotnost in pozornost vseh udeležencev

Si želite izvedeti več? Kontaktirajte nas!

Več o metodi LEGO SERIOUS PLAY si lahko ogledate tukaj.